3.9.2012

Luovutus

Meillä on flunssa. Minulla tietenkin pahin kuumeineen, keuhkovammoineen ja lihaskipuineen. Puoliso kärsii yskästä ja mikä kamalinta, tyttären nuhailu on pahentunut.

Luovutin ja otin sähköpostitse yhteyttä neuvolaan tiedustellakseni virallista kantaa aiheesta Milloin lääkäriin? Jännitän mahtaako kukaan lukea viestiä. Tytön osoitteesta sain sen jo takaisin, tädin osoitteella meni ainakin jonnekin.

Turhaan en lasta viitsisi hinata nauttimaan paikallisen tk-päivystyksen laadukkaasta, ruotsinkielisille suunnatusta palvelusta.

Raportoin tuloksista mikäli saan joskus vastauksen.

3 kommenttia:

  1. Kohtalotoveri! Allekirjoittaneella mitä todennäköisin keuhkotulehdus, siippa muuten vain kipeä, vauva on ainoa joka ei ainakaan vielä sairasta. Nytkin se juttelee yksin ja tylsistyy, kun räkäinen äiti ei uskalla mennä lääppimään.

    Paniikkiostokset apteekissa suoritettu ja oma lääkärinaika varattu. Kyllä se tästä vielä vituiks menee.

    VastaaPoista
  2. Että ihan mahtavaa kaikilla, kiva!

    Vuosi sitten pääsin paikallisen sairaalan osastolle harjoittelemaan toista kotimaista mentyäni hakemaan saikkulappua flunssan takia tk:sta. Tulehdusarvot huiteli 300:n kieppeillä. En mielestäni edes ollut kovin pahana. Eivät päästäneet kotiin, tosin köyhänmiehen dr House ei koskaan keksinyt mikä taudin nimi oli.

    Että toivottavasti kaikki selviävät ilman sairaalareissua. Olen oppinut jo sen verran, että lupauksista huolimatta neuvolassa ei lueta sähköposteja.

    VastaaPoista

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.