12.9.2012

Saavutus 2

Teen mää muutakin ko imetän, rutisen, angstaan sektiosta ja neulon.

Ompelin tyttärelle pöksyt. Tein siis lähempää tuttavuutta melkein nelikymppisen singerini kanssa ja ompelin pöksyt. Meni koko päivä ja tuli hiki ja kauheesti virheitä, mutta nytpä ei olekaan sitä kuivakkaa opettajaa virheitä syynäämässä ja nitisemässä. Liian isot ne on ja kumman muotoiset, mutta jostain on aloitettava! Laskin etten ole trikoota ommellut kuuteentoista vuoteen. Kiitokset vielä sinne peruskouluun!

Kilpparipöksyt

Menetin myös huuto.net-neitsyyteni. Se oli jokseenkin kivutonta. Kaupat lukkoon lauantaina, paketti kotiin tiistaina. Ihan mahtavaa! Ostin siis tyttärelle syöttötuolin. Sellaisen, jota lapsena muistan kaupungin ensimmäisessä pizzeriassa katselleeni ja haaveilleeni kun sellaisessa saisi istua leikkimässä. En ollut kovin vanha!

Syöttötuoli ja kauhea keittiön lattia sekä paskaisia pannulappuja. 

Syöttötuoliin en ole ajatellut tytärtä asentaa ennen kuin se sen 6 kk täyttää ja kiinteät aloittaa. Syntymäpäivälahjaksi toivoin Minä syön itse -kirjaa, joka ilmestyi samana päivänä kun vanhenin. En ole saanut luetuksi kuin parisenkymmentä sivua, mutta tykkään tekstistä ja asiasta. Luonnollista asiaa ei ole pilattu ihmeellisyyksillä ja taikatempuilla ja syyllistämisellä. Varmuuden vuoksi täytynee lukea myös fundamentalistisempaa kirjallisuutta, sillä mikä voikaan olla haastavampaa kuin lapsen ruokkiminen (siitä on jotenkuten ihan jokainen kaiketi selvinnyt).

Näin. Käytiin päivällä tyttären kanssa kyläilemässä naapurikylässä. Siellä poksahtaa marraskuussa poika maailmaan, emännällä oli jokseenkin tukala olo. Virkisti. Kunnes muistin, että huomenna on se neuvola.

Edit. Vaikuttaakohan neuvola-angstaamiseeni se, että muun muassa keskussairaalan psykiatrian ylilääkäri on minulle neuvonut, että valehtele sitten neuvolassa. Eipä oikeastaan vaikuta. Eiköhän tuon tajua jokainen ihan itse. 

6 kommenttia:

  1. Ihana kuosi noissa housuissa! Mä en varmasti osais tehdä minkäänlaista vaatekappaletta, että kyllä nuo sun housut näyttää erittäin hyville, etenkin itsetehdyiksi :) Myös tossa syöttötuolissa on todella kivat noitten pehmusteitten kuosit. Tykkään itse todella paljon värikkäistä ja kuviollisista jutuista etenkin lapsen päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta. :) Tarkkasilmäinen saattaa havaita, että resorit on päin persettä asennettu, mutta tuskin se lasta kovin haittaa.

      Väriä olla pitää, alkaen vaatteista ja sisustuksesta. Lapsesta tulee tällä värialtistuksella varmaankin minimalisti, jonka kodissa sallitaan ainoastaan valkoinen ja musta. Oivoi.

      Poista
  2. No hyvinhän ne onnistu! Syöttötuolikin näyttää just passelilta. Meille pitäis jossain vaiheessa kai moinen hommata. MIES (!!?!) ehdotti jo reissua Ikeaan, kunnes muisti vauvan olemassaolon. :D Hitsit, olis päässyt reissuun, vaikkei monen tunnin autossa istuminen houkuttele.

    Minä ootan samaa kirjaa kuin kuuta nousevaa, tulis jo! Ilmankin on vauva kyllä pärjännyt, eilen hamus puolukoita ja hyvin maistuivat. Ihme homma, olivat aika happamia...

    Joo, pitäis täs tavata ennen kuin kommentit venyy mahdottomiin mittoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on lievää Ikeainnostusta havaittavissa, nimenomaan puolison taholta. Itsellä on kyllä kiitos vain tuoreessa muistissa se viimeisin erittäin raskaana tehty reissu.

      Mää tuun ensi viikolla käymään niin saadaan jahnata. Eikä tule sulle niin kiire kotiin pienimpiä vastaan.

      Poista
  3. Tuon kirjanhan voisi kuvitella hommaavansa. Kiitos vinkistä! Ja hienot on housutkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hädissäni totesin, että eihän se tissiä ikuisesti syö. Onneksi on opaskirjoja. Verkkokaupoille vain! Vai onko teidän kylällä kirjakauppa? Meillä ei. :P

      Poista

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.