27.2.2013

Der Zahn

Se on saapunut. Ensimmäinen hammas on löytänyt tiensä superterävänä ja käyttökuntoisena ilmoille. Ei siis ihme, että meillä ei ole nukuttu. Paitsi viime yönä. Aaah.

Heti kun 25 lukijaa on täynnä - en arvo mitään, mutta voin julkaista kuvan revenneestä lapsen ruokintavälineestä.

A2-ilta tuli katsottua (en ihan loppuun saakka kestänyt, kun en ymmärrä sitä isitkotiinjankutusta). Mun mielestä on itsestäänselvää, että mun lapsen isä jää kesällä kotiin, varsinkin kun sain sen duunipätkän. Jos saisin toisen, pidemmän pätkän (josta tienaisin paremmin kuin mies), jäisi hän automaattisesti kotiin. Herran psyyke kestää kotonaolemista huomattavasti paremmin kuin minä.

 Olen kuitenkin sitä mieltä, että kiintiöiden ongelma (sen lisäksi, että pätkätyöläisille ne on ihan yhtä tyhjän kanssa) on myös se, että on aika paljon porukkaa, joista ei vaan ole olemaan kotona ja pyörittämään turvallista ja toimivaa arkea. Ystävällä, joka työkseen paimentaa maamme ahkerasti jo nuorella iällä lisääntyvää tulevaa työvoimaa saattaisi olla tähän sanottavaa.

Nojoo, samapa tuo. Mä tuun jankuttamaan tätä jonkun toisen laarille.

Levoton olo. Johtunee keväisestä ilmasta ja siitä etten käynyt eilen lenkillä, koska palelsi. Sen sijaan kävin ostamassa koiranruokaa tehtaanmyymälästä. Myymäriä ei ollut paikalla, huhuilin ja huhuilin ja haahuilin pitkin entistä valtavaa meijeriä, joka kolisi ja humisi ja haisi koiranruoalta. Oli aivan järkyttävän epätodellinen olo - kuin unessa. Sen kerran kun jonnekin lähtee, pääsee upottautumaan Lynchleffamaisiin tunnelmiin. Kiva.

Ajatus ei jäsenny. Siirryn kyökkiin. 13.30 we go live!

7 kommenttia:

  1. Onnea hampaasta! :)

    En katsonut kyseistä ohjelmaa. Mun on paras pysyä loitolla kaikesta tuollaisesta, tulee muuten raivarit ja yöunet menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits. :) Hampi on tänään ekaa kertaa myös harjattu. Jännää.

      Mun ei pitäisi katsoa mitään paineita nostattavaa, mutta nyt oli pakko. Toisaalta jostain väkivaltajutuista meen nykyisin ihan sekaisin, mokoma hinkitys.

      Poista
  2. Jee, onnea hampaasta! Meillä on menossa villi pureskelun kieltäminen, jäpikän suurinta huvia kun on upottaa hampaansa milloin mihinkin kohtaa paljasta ihoa. Kieltäminen toki vaan hymyilyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apuaaaa. En malta odottaa, että noita ilmestyy useampia, saati pähkäillään miten niitä käytetään. Nipistelyssäkin on välillä oikein tarpeeksi - leveän hymyn kera tietenkin.

      Poista
  3. Onnea ekasta hampaasta! Mä yritin karsia eilen sitä keskustelua, mutta alkaa aina rasittaa se kunkinoman kannan jankuttaminen. Eniten pistää vihaksi ne kommentit, että äidit jää kotiin, koska haluavat vaan oleilla kotona ja laiskotella. Väitän, että noiden kommenttien laukojilla ei ole lapsia tai sitten ne on olleet pienestä pitäen päivät muilla hoidossa. **ttu tää kyllä kovin auvoista ole, samanlaisia päiviä rutiineineen jokainen. Puuduttavaa pikemminkin. Sen enempää en jaksa omista ajatuksistani asian suhteen nyt avautua... Mut hei, toivottavasti sait hyviä mokkiksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just. Kännykällä kommentoiminen on saatanasta ja autocorrect myös. Mä mitään karsinut, vaan katsoin. Ja jotain muutakin häikkää.

      Poista
    2. Joo, kolmesti päivässä keittiön kuuraaminen lattiasta kattoon on laiskottelua, samoin kahden tunnin välein ympäri vuorokauden imettäminen. Viihdytyskin on just leppoisaa, lapsi teeveen eteen ja ite unille tms. Äitiysloma se vasta on lomailua (neuvolassa kyllä kysyttiin suunnitelmiani LOMAN jälkeen - en vastannut, koska angstatti).

      Joudun valmistamaan lisää mokkiksia, sillä ne katosivat. Autocorrect on perseestä, mutta äitini ei osaa ottaa sitä pois päältä - olen siis hyvin tottunut tulkitsemaan kryptistäkin tekstiä.

      Poista

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.