5.10.2012

Ei mulla oikeestaan mitään...

Olipa jännä viikko. Juuri mitään ei tapahtunut. Meni nopeasti, kuten yleensä. Kolme erinomaisesti nukuttua yötä ja yksi jokseenkin toivoton takana. Muskari parin tunnin päästä edessä; ajattelin antaa sille vielä mahdollisuuden, onhan se viikon sosiaalinen kohokohta.

Muutamia huomioita matkan varrelta:

Raskaus- ja imetysvitamiinipurnu haisee ihan vauvankakalta.

Sadesäällä on vittumaista vaunulenkkeillä. Koirakaan ei arvosta.

Kirjastovauhkoamisesta innostuneena päätin alkaa vaikuttaa yhteiskunnallisesti ja lähetin kirjoituksen paikallislehden yleisönosastolle koskien yllättäen jo aiemmin mainitsemaani lasten laajoista terveystarkastuksista säästämistä. Tarkistin asian vielä parilta tutulta; laitonta on karsiminen ja iskin tekstiin vielä vakuuttavasti lakipykälää mukaan. Luonnollisesti esitin myös muutamia kysymyksiä kuntavaaliehdokkaille koskien lapsiperheiden palveluja ja etuja. En ole päivän aviisia ehtinyt hakea postilaatikosta (siirsivät ne perkele nippuun tien toiselle puolelle, niin on helpompi mönkijällä postia jakaa), joten en osaa varmaksi sanoa hyväksyttiinkö nimimerkkini. Valitsin sosiolingvistististä syistä varsin maskuliinisen pseudonyymin, sillä olen vakuuttunut siitä, että mahdolliset vastaukset eroavat huomattavasti onko kirjoitus allekirjoitettu "äiti" vai "isä". Saatan raportoida mahdollisista vastauksista. Jännää.

Tyttären öinen imeskely on käynyt hieman haastavaksi tämän keksittyä, että myös öisin on mahtavaa pumppailla pienillä pötköjaloilla kohti kattoa ja harjoitella tehokasta kääntymistä. Kun on sitten kesken ruokailun päättänyt pötkähtäen kierähtää esimerkiksi isäänsä päin, pääsee häneltä komea raivari, kun tissi ei olekaan siellä. Saattaa olla, että siirryn joksikin aikaa hinaamaan itseni istuvaan asentoon yösyötöillä. Jos muistan.

Näin lehdessä mainoksen, että kotiin voi tilata kokoomuslaisen. Asia on harkinnassa. Oletan, että HC kokoomuslainen isoisäni, jota en kotiini päästä, ei ole kiertävä kokoomuslainen. Jonkun nuoremman porvarin voisin kyllä ottaa imuroimaan ja luuttuamaan lattiat, lastakin voisi katsoa sen aikaa, että käyn suihkussa. Katon myrskyssä irronneet reunapellit se voisi myös kiinnittää paikoilleen ja tiskata omenasoseenkeittokattilan, johon sose on jämähtänyt kuin betoni. Sitten voisin sen kanssa keskustella sairaslomista ja siitä, miten duunarit ovat laiskoja paskoja ja kovia valehtelemaan.

Menen etsimään Suutarinemännän kehtolaulun nuotteja. Ne on täällä jossain. Että piupalipaupali.

2 kommenttia:

  1. Piti käydä imppaamassa vitamiinipurnukkaa. ;)

    Kerropas sitten, mitä palautetta kirjoituksesta tuli. Olis muuten hauska nähdä joskus joitain fiksujakin yleisönosastokirjoituksia, täällä kun niitä tuntuvat rustaavan vaan vakiokylähullut ja mm. curling-vanhemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haisiko sun purnu kakalle? Myönnän, että mulla on tämä jokseenkin herkkä nokka, mutta puoliso väitti haistavansa kakakn myös.

      Minäpä raportoin kuinka vouhotukseni kanssa käy. Itseriittoisena olen sitä mieltä, että kirjoitukseni hieman kohotti yleisönosaston tasoa (ruostinkielisessä lehdessä jahnataan edelleen siitä onko jumala olemassa ja saako homoja olla olemassa). Kuntavaaliehdokas aloitti kirjoituksensa lastensuijelusta lauseella:
      "Lapsiperheitä on monenlaisia ja heidän tarpeensa erilaisia."

      En aatellu tätä Sherlockia äänestää. Loput kirjoituksesta oli samaa tasoa.

      Poista

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.