27.3.2013

Hulluuksia

Juno Vaippakäyriltä kehotti kertomaan viisi omituisuutta. Selvä.

Aloitetaan kevyestä päästä. Olen muutenkin aika laimealla päällä:

1. Osaan nukkua ainoastaan käpertyneenä jommalle kummalle kyljelle. Mieluimmin oikealle. Ennen nukuin aina vatsallani, mutta ensin maha sen esti, sitten haava ja nyttemmin tissit.

2. Kaikenlaisten riippuvuuksien jälkeen olen nykyisin ksylitolipurkan suurkuluttaja. Joskus meni aski röökiä päivässä, nykyisin pari pussia purkkaa viikossa. Addiktio, joka on edullinen ja hampaiden värikin uudistunut. (Typotin tuohon ensin, että riippuviiksien. Nauratti.)

3. Pureskelen kynsiä, niin sormista kuin varpaista. Luulin kyseessä olevan harvinaisen ja äärettömän pahan tavan, kunnes tutustuin kymmenisen vuotta sitten espanjalaiseen mimmiin, jonka pureskelu oli astetta pidemmällä. Freaky.

4. Oon pessy hiukset viimeksi viime vuonna. Ja kyseessä ei ollut joulukuu.

5. Luen aika pitkää liutaa blogeja ihan vaan siksi, että ne on paskoja ja saan joko naureskella/kauhistua/paheksua/tuntea itseni ihan helvetin fiksuksi jne. Puolisolle luen yhtä laaria aina ääneen, sitten pyöritellään päitämme yhdessä. En kommentoi anonyyminä enkä koskaan ryhdy edes lukijaksi, mutta puhelimen bloglovin' nuo pyöräyttää aina tulemaan. Onko jossain muka joku, joka lukee vaan kaikkia hyviä ihanuuksia eikä käy missään boostaamassa itsetuntoaan? :D

Kyseessä taisi olla siis kaikenkaikkiaan joku haaste. En haasta ketään yhtään mihinkään.


4 kommenttia:

  1. Kohta 5: Harrastan. Ja sit iskee pelko, että joku tekee samaa mun blogissa. Niin kuin varmasti tekeekin. Mutta: haittaakse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää nyt on sellanen sopolaari jo googletustekin perusteella, että ihan on realiteetit tiedossa. Haittahan se tavallaan, mutta minkäs teet.

      Poista
  2. mut miks pitää lukea niitä, jotka saa raivon partaalle? pari kertaa on mennyt yöunet, kun oon niin tuohtunut. yleensä kyllä menen sinne, missä tapahtuu ts. sosiaalipornon perässä surffailen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kierrän osan pahimmasta kurasta ihan vaan suojellakseni itseäni, kun tiedän, että vedän törkeät kierrokset jo aika pienistä.

      Poista

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.