23.5.2013

Kooma

Yläleuka. Neljä hammasta tulossa läpi, porukalla. Ei oo nukuttu viikkoon yli tuntia. Karsee flunssa mulla, lapsella nuha ja litroittain kuolaa. 

Minkähän helevetin takia meidän pitää nukkua huoneessa, joka on talvella talon kylmin ja kesällä kuumin. 

Miksi lapseni ei voi valmistaa hampaitaan yksitellen tai pareina, kuten ohjekirjoissa? 

Minua on nyt myös purtu. Kunnolla. Huusin. Sopii koittaa olla huutamatta. Voin tulla kyllä tarvittaessa demonstroimaan. 

Lapsi pihalla isänsä kanssa. Aion vetäytyä peiton alle ja nauttia ainakin vartin torkut. Sitten litra kahvia, etten nukahda ennen lasta about puoli ysiltä. 

4 kommenttia:

  1. Tsemiä! Meillä tuli kans ylös ne neljä kerralla.

    Pojan poskihammas tuli läpi toissapäivänä, onneksi ei huutanut sitä niin paljon kun edellistä.

    Ja poika ei enää nukahda iltaisin, nukkuu tunnin päikyt ja yöunille käytiin eilen puoli 12.

    Ja se pureminen. Auuu! Mustelmia tulee.

    Kuumuus, ääh, miten tonne lasta puetaan tonne ulos, ei mitään hajua.

    VastaaPoista
  2. Kiits. Jotenkin härskin näköiset ovat - sievinä rivissä kilpailemassa kuka ehtii ensin ilmoille.

    Purisikin jotain muuta, johon mustelman saisi, mutta puri perkele hinkkiä. Ei tuu mustelmaa, tulee punaista litkua. Täytyy olla tarkkana ettei neidille tule maidon äärellä tylsää, sen näkee onneksi naamasta jo kilometrin päähän.

    Mä oon aika kujalla pukemisen kanssa, kaikenlaisia hätäratkaisuja on viritetty. Lakkeja on hommattuna kasoittain, ohuet potkarit toimii aika hyvin ja ohuet pitkähihaiset (olen aurinkopeloiteltu). Mutku täällä meren äärellä tuulee helvata aina. Koko paketti menee siis uusiksi ja aina on hiki.

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on vissiin pukkaamassa etuhampaita. Se, mitä luulin etuhampaaksi (jo läpi), olikin kulmuri. Eikä meilläkään taas vaihteeksi nukuta - hoidossa ollessaan nukkui tietysti koko yön, mutta heti kun tulin kotiin, heräily alkoi jälleen. Kaiken lisäksi viihtyy lattialla yksinään, ööö, sekunnin. Hyvin onnistuu vessassa käynnit ja tiskaamiset lapsi sylissä (not). Sillä aikaa, kun puen ja siivoan ruokailun jälkiä lattialta täytyy huudattaa. Ai että.

    Meillä on kestänyt nuha kanssa viikkoja. Nyt näyttäis vähän helpottaneen. Ihan hyvä, kun ollaan viikon päästä lentämässä.

    Ehkä se huutaminen tepsii siihen puremiseen? Meillä myös yritettiin silloin aikoinaan, mutta kun muutaman kerran karjaisin kuin heikkopäinen, niin ei oo enää sen jälkeen yritetty. Mutta sattuuhan se, pirusti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös puntissaroikkuja (jonka on saatava seisoa tukea vasten - kunhan se tuki on äiti), kun aina ei jaksa ripustaa kyytiin. Mitkään lelut ei kiinnosta, sen sijaan kaikki muu -kielletty- on ilmeisen mahtavaa. Pesupallojen avulla käyn vessassa.

      Puntissaroikkujalla on myös nuha, eli mun kaikki vaatteet on kuolassa ja räässä. Ei se sinänsä haittaisi, mutta pikku kuumeessa stressaan ja märisen kaikesta. Kipeenä kämppä on aina paskaisimmillaan.

      Joko se teidän reissu on käsillä? Hurjaa!! On varmasti mahtavuus! Ja ootteko te saanu vapaayön? Vau!

      Poista

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.