9.9.2013

Kuvitus

Ei ehdi, ei kerkee - tosin kohta ehtii ja kerkee.

Täytin kolmekymmentä. Paukkuliini oli poikansa kanssa ainoa synttärivieras. Luuhattiin hiekkalaatikolla. Oli kivaa. Illalla join kaksi lasillista punkkua ja rutisin ikäkriisiä twitterissä. Menin nukkumaan vasta puoliltaöin. Kostautuihan se, ihan hirvee olo, sunnuntaipäikkärit ja lapsiperheen iltaisa tooooodeeeeellaaaa piiiiiitkäääää vierailu ottivat koville. Onneksi töissä voi ajoittain levätä.

Muutoin olemme luuhanneet metsissä. Kätköillä ja marjastamassa. Kun istuu perseellään suunnilleen kahdeksan tuntia päivässä, on pakko päästä iltasella pihalle. Taapero kulkee kätevästi liinassa, jos se hermostuu, voi sille tarjoilla marjoja naposteltavaksi ja äidin niskaan liiskattavaksi.

Tässä parhaat palat viime viikon luontoriennoilta:















Sain puolisolta synttärilahjaksi vaelluskengät. On muuten parhaat kengät mitä mulla on.

Hain oman alan tuöpaikkaa, jota en saanut. Olen helpottunut ja iloinen. Marraskuussa koittaa jälleen kotielo. Ei tarvitsekaan miettiä hoitokuvioita. Saadaan olla tyttären kera kaksin ihan rauhassa. Tosin saattaa olla, että se tarvitsee ihmislapsiseuraa (ei leikkiin, ei noin pienet vielä keskenään  leiki, vaan malliksi). Lapsi leikkii nimittäin ahkerasti koiraa - läähättää ja konttaustepastelee ja puskee päällään ihan kuten vanhemmat, karvaiset perheenjäsenensä.

Ei se muuten vieläkään öisin nuku, pönkeää seisomaan aina havahtuessaan, mutta kaiken kanssa oppii elämään.

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvaviestejä urbaanissa ympäristössä. Meilläkin oli kaupan ulkoseinään ilmaantuneet sukupuolielimet, molempaa sukupuolta. Mahtavaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä toi kikkeli oli melkein hellyyttävä. :')

      Poista
  2. Tuo hauki(?)kätkö on ihan megahieno! Hyppäisin varmaan metrin jos tuollainen katsois vastaan pönttöä(?) avatessa (hmm.. alkaa suunnitella ensimmäistä omaa kätköä, njeh njeh..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haukikätkö on kieltämättä pähein, mitä oon nähnyt - tosin nähtyjä vasta kolkyt, mutten usko, että ihan heti tulee vastaavaa vastaan. Siinä oli pienet akutkin silmien ledejä varten. :)

      Oma kätkö on kieltämättä kutkuttanut, tosin arvelen sortuvani vanhaan filmipötköön tai tuppervaaraan. :/

      Poista
  3. Myöhästyneet onnittelut! Sähän oot vielä ihan nuari. ;) Mulle tuli 3-kympin kriisi muistaakseni 28-vuotissynttäreiden kunniaksi, makasin päivätolkulla sohvalla ja mietin, että kuolema korjaa. Ei se korjannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiitos vaan. Musta tuntuu, että pahimman kriisin koin 19-veenä. Sen jälkeen on ollut enemmän tai vähemmän leppoisaa iän suhteen. Tätä ikäkriisiä kesti siis sen kaksi tuntia, tällä erää. Pahempaa saattaa olla luvassa.

      Poista

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.