22.7.2014

Pakkaus

Päätin lähteä uudemman kerran huvilalle, koska kaupungissa on sietämättömän kuuma ja tylsää - ja lisäksi käynnissä on paikallinen kaupunkifestivaali, joka on yhtä sietämätön heltellä ja sateella. Pakenen samalla yhden tilaajan ruikutusta josko tekisin työkeikkoja - no en tee kun ei kerran kelpaa kuin äärimmäisessä hädässä (joo, mulla on varaa olla nirso). 

Puoliso on lapsen kanssa kaupassa, olkkarin lattialla lojuu rinkkoja, pelastusliivejä etc. Mua ei huvita pakata. Vauva-ajasta potentiaalisesti tarvittavan tavaran määrä on toki jonkin verran vähentynyt, mutta aina on suuria kysymysmerkkejä, kuten: mitkä kantovälineet tarvitaan mukaan, millainen määrä sadevermettä on helleviikolla tarpeellinen ja pitääkö metsää varten olla hyttysvarustus. Ja miten suojata ihoparkaa!!

Itse pärjäilen hyvinkin pienin varustemäärin, tosin kosmetiikkaa pitää hinata mukana kauheat määrät kun nykyisin pesen hiuksia ja hidastan ryppyjä. 

Auto on sentään raivattu edellisen reissun jäljiltä. Arvoin pitkään jätänkö takakonttiin vielä ne matkarattaat, joita ei ole koskaan käytetty (uutena toki ostettu). 

Seuraavaksi pähkäilen miten pysyn hereillä yötä myöten ajellessa. Ei aavistustakaan nukkuuko lapsi autossa - yöllä ei vain paistu penkkiin. Humanistien autoissa on harvemmin ilmastointia - ellei sitten ole lehtori

5 kommenttia:

 1. Mulla on nyt vasta eka auto jossa ilmastointi. Johtuu ihan vaan miehen autohulluudesta ja halusta maksaa velkaa :D

  Reissut on kivoja. Me mennään kotikotiin kans elokuussa viikoksi, paitsi et ukko hanaa vastaan koska remontti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole koskaan ollut autossa ilmastointia - olen ne tosin aina ihan itse ostellut ja maksanut. Nyt just ei kauheasti hotsita nostella lisää lainoja kun on talo maksettavana. :P

   Puolisolla alkaa loma tänään. Ihan järkyttävästi olisi kaikkea mahdollista remontoitavana ja fiksattavana niin kotona kuin huvilalla. Ärsyttää.

   Poista
 2. Uteliaisuudesta kysyn, olitko Piirulla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti en kun en tunnista paikkakuntaa/tapahtumaa. :/

   Poista

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.