29.4.2012

Paine

Lukuisista yrityksistäni huolimatta en ole vielä tälle ikää löytänyt imuria, joka toimisi moitteetta, tukkeutuisi vain noin joka viidennellä käyttökerralla ja hoitaisi kaikessa yksinkertaisuudessaan hommansa kuten pitää. Syyksi arvelen miessuunnittelijoita.

 Viimeisin hankintani puolisen vuotta sitten perustui piiiiitkään harkintaan, tuotevertailuun ja päätökseen, että halvinta en hanki. Päädyin perusdysoniin, jonka piti olla hyvä. No varmaan sinne kerrostaloon laminaatille.

 Dysoni on paska. Imua ei voi säätää (keittiöstä se imi muovimaton irti lattiasta, mutta pölyä ei). Suulakkeiden vaihtaminen on aivan saatanasta ja muutenkin suulakkeet on suunniteltu päin helvettiä. Se peruskapula on niin iso, ettei sillä mahdu yhtään mihinkään. Itse koneisto ei pysy pystyssä vaan huutaa kyljellään onnettomana joka kynnyksen jälkeen.

 Plussana (taitaa olla ainoa) pusseja ei tarvita ja tankin tyhjentäminen on kohtuullisen helppoa.

 Ei ehkä järkevintä ajanvietettä, mutta saan aivan mahtavia verenpainelukuja mitattua imuroinnin jälkeen. Lienee fiksua seurailla parin tunnin päästä josko normalisoituu (sille normaalille korkeahkolle tasolle, joka ei virallisissa mittauspisteissä ole koskaan ketään kiinnostanut).

 Että sunnuntain kohokohta: olen imuroinut alakerran (tosin keittiöstä vain puolet, kun alkoi sylettää). Ensi yönä käännetään taas kylkeä toosa natisten ja huulet verillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi pois - kunnioitathan yksityisyyttä.